Een oud gezegde doet nog steeds de ronde in onze ICT wereld:

“De volgende conversie zal onze laatste zijn”

Los van deze grootschalige conversies: Welke andere integratie, implementatie en conversie projecten heeft U de afgelopen jaren uitgevoerd?
Waarschijnlijk is het volgende project al in beeld.

PatIT heeft aantoonbare jarenlange ervaring met diverse job scheduling systemen zoals CA-7 en CA-Autosys, IBM TWS (zowel OPC als Maestro), BMC Control-M, Redwood Cronacle en CPS, Automic (UC4), Stonebranch Opswise en SMA OpCon.

Ongeacht wat dit project zal zijn, het behelst het boven tafel krijgen van informatie over schedule’s, jobs, programma’s, data bases en bestanden en het zoeken van de complexe relaties tussen hen. En dan het uiteindelijke aanpassen zonder de productie voortgang te verstoren! Daarvoor zijn experts op dit gebied vereist en die zijn schaars. Wat is logischer (en flexibeler) dan het inschakelen van een externe partner met de benodigde kennis en ervaring op de momenten dat u die nodig heeft?
Met behulp van (eigen) conversie tools, ondersteunende producten en ervaring heeft PatIT de afgelopen jaren meerdere implementaties, workload conversies, standaardisaties en optimalisaties bij gerenommeerde bedrijven met succes uitgevoerd.
PatIT verzekert u van goed opgeleide, ervaren specialisten voor het inrichten, optimaliseren en beheren van uw job scheduling systemen. Of het nu om de klasssieke centrale mainframe systemen of gedistribueerde omgevingen gaat.

We verwelkomen u graag als onze toekomstige relatie om uw volgende conversie project tot een succes te maken. Neem gerust contact met ons op.Referenties>